Professionele Jura met echte koffiebonen in onze Coffee corner

Toen we in augustus 2021 startten met de Sports & Health Club Twello wilden we een gezellige coffee corner met vers water, thee en vooral erg goede koffie.

We zijn begonnen met een Beko, een verse bonen espressomachine, die ook in ons promo filmpje te zien is. De reacties waren uiterst positief, maar de Beko (als consumentenproduct) kon de groei van het aantal leden en dus de groei van het gebruik, niet aan. Na een paar maanden hebben we de Beko in 2022 ingeruild voor een echte Jura, de ENA-4.

Nu het gebruik van de koffiemachine een steeds prominentere rol heeft gekregen, is de Jura ENA-4 aan het eind van haar actieve leven. De vraag heeft de capaciteit overtroffen. Ze mag met pensioen en heeft een mooi plekje gekregen (elders).

Vanaf zaterdag 17 juni 2023 staat er nu een grote Jura voor professioneel gebruik. Een Jura XF-50 Classic 2nd Generation. Een prachtige machine die espresso kan maken, gewone koffie kan maken en ook twee kopjes tegelijkertijd kan zetten (espresso of koffie), wat fijn is voor de groepslessen en het gezellige sociale bijeenzijn in de coffee corner na gedane arbeid.

Natuurlijk met echte koffiebonen en met zorg bereid door het SHC team.

Oh ja, en met onze aardewerken koppen is het natuurlijk heerlijk koffie drinken en lopen we ver vooruit op de wettelijke verplichting per 1 januari 2024 die het gebruik van wergwerpkopjes verbiedt. 

Heel veel genot met het drinken van een lekker bakkie. Houd het netjes en opgeruimd en ga voorzichtig met de Jura om. Het is een delicaat apparaat. Heb je vragen, vraag het team.

[2023.06.18]

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.